Boer

Boer

juli 14, 2017 Uncategorized 0

16 Augustus

13:00-15:00


Boer

Delfshaven

Docent:
….

Adres:
Stadsboerderij
Marconistraat 39, NL 3029 AG, Rotterdam

Intro:
Je bent in ons land een professionele kunstenaar als het je beroep is, dus als je van je werk kunt leven en/of je hebt de ambitie om dat te willen. Amateur kunstenaar ben je als je kunst maakt in je vrije tijd, dan wordt kunst je hobby genoemd.

Omschrijving:
Wat voor opleiding heb je nodig? Om kunstenaar te worden heb je niet een specitieke opleiding nodig. Zo kom je in musea regelmatig werken tegen van kunstenaars die geen kunstzinnige opleiding hebben gevolgt. Wilma echter heeft echter met succes in Brazilie en Italie twee kunstacademies afgerond. Momenteel werkt zij in Rotterdam en zal zij meer vertellen over het kunstenaarsschap.

Aanmelden:
Inschrijven

Volg ons op:
Facebook